12. januar 2011

Scoobey- Doo

Minstemann feiret barnebursdag på lørdag og tradisjonen tro så lager jeg en kake etter hva guttene ønsker seg. Minstemann har vært Scoobey- Doo frelst i et par år nå så han ønsket seg en spøkelseskake med Scoobey på (de har veldig høye forventinger til hva jeg klarer å lage, men de ser heldigvis ikke alle feilene). Siden jeg klarte å forstue en finger rett før, måtte ønsket modifiseres litt:) Kameraet ble selvfølgelig tomt for batteri rett for festen begynte så jeg måtte igjen ta bilder av det som ble igjen av kaka. Det skal egentlig være en stor langpannekake, men her er det kun midten som er igjen.

Scoobey er laget av sukkerpasta. Brunfargen ble ikke helt bra for der måtte jeg bruke vanlig konditorifarge og ikke fargepasta som jeg har brukt ellers. Kaka er en vanlig ferdigpose (alt for å spare tid).
I tillegg ble det servert monstermuffins til for Scoobey er alltid omringet av monster:)


Vaniljemuffins med sjokoladesmørkrem og små marshmallows som øyne og tenner:) Bursdagen ble en stor suksess både for ungene og for oss voksne (var litt skeptisk til 10 5- åringer i huset, men det gikk så bra). Helt på slutten av kvelden fikk storebror omgangssyke og det har resten av denne uka gått med til:(


4 kommentarer:

 1. Kul kake! Og skumle monster....

  SvarSlett
 2. Så kule kaker. Kan tenke meg det ble populært:)

  SvarSlett
 3. Du er ganske så kreativ med kaker altså, stilig :)
  Ser du også er med på Nine patch challenge :)
  Ha en fin lørdag.

  SvarSlett
 4. Morsomme kaker:-)
  Lykke til på lørdag!!

  Klem

  SvarSlett