5. februar 2011

Veskekurs

Forrige helg var jeg på veskekurs med Andre Wallenborg og tre bursdager. En rimelig hektisk helg med andre ord, og for en gangs skyld så ble også jeg ferdig med noe på et kurs:)


Liker formen på veska kjempegodt. Et av de beste kursene jeg har vært på. Lærte masse nytt. Jeg bør nok prøve å lage en utgave til av denne veska, helst så fort som mulig mens jeg ennå husker det jeg lærte.


Baksiden av veska. Den har utrolig mange lommer. Noen med glidelås og noen som er hemmelige:)Andre, en kursdeltaker og alle veskene vi laget denne helga.  Det ble utrolig mange fine vesker.

Tanta mi ble også 50 år denne helga og en av gavene hun fikk var et par tovede tøfler.Disse er strikket etter et mønster fra Drops design. De er kjempevarme så det er mulig jeg må lage et par til meg selv litt senere. Jeg har brukt Cortina garn.

Også ble morfaren min 83 år mens ei venninne ble 38. Hadde også  laget bursdagskort, men de bildene som ble bra har jeg utrolig nok klart å slette og resten er "veeel" ikke bloggbare.

3 kommentarer:

  1. Kjempefine tøfler. Så fint at Andre reiser landet rundt med kursene sine. Han holder jo til her i byen:)

    SvarSlett
  2. Flott veske.
    Heilt sikkert kjekt å vere på kurs med Andre Wallenborg.

    SvarSlett