31. oktober 2011

Lang veldig ufrivillig håndarbeidspause..

 På lørdag hadde vi invitert en del unger i nabolaget på halloweenfest og mens jeg stod på en krakk nede i kjelleren for å lage en skikkelig skummel labyrint så skjedde det selvfølgelig en ulykke i hjemmet krakken gikk i stykker og jeg landet med skuldra først på murgulvet ( og ja det var veldig vondt). Vel et ben brakk og nå sitter jeg her med høyre (selvfølgelig for jeg er jo høyrehendt) arm bundet fast til kroppen. Men jeg rakk heldigvis hjem til festen, men det ble ikke tatt noen bilder som jeg kan dele ned dere ( vanskelig nok å bare skrive med venstre merker jeg :)  Far i huset tok ansvar og laget ferdig muffinsen som jeg hadde begynt med (jeg dobbel oppskrift og han enkel, men de ble ok for det) Vi hadde laget flaggermus-pinata etter oppskrift av Martha Stewart og de fikk gå igjennom en halvferdig labyrint ( de syntes den var skummel nok tror jeg). Festen ble i alle fall vellykket og det er jeg kjempeglad for. Nå skal jeg se på TV i ukevis fremover og jeg kjeder meg allerede...Savner virkelig strikketøy og sytøy, men jeg skal i alle fall surfe gjennom håndarbeidsblogger og legge planer for alt som skal lages til neste år:)

4 kommentarer:

 1. Huff... Så kjedlig å høre du har vært så uheldig! Du får bruke tida til idè-sanking, og bare ta vare på deg sjøl. Ønsker deg masse god bedring!
  Laila

  SvarSlett
 2. Så trist. Du må nok ta tiden til hjelp da ja. Kos deg med alle de fine ideéne som internett bugner av - inkludert Pinterest:)

  SvarSlett
 3. Skikkelig uheldig da! Du får ha masse god bedring!

  Klem

  SvarSlett
 4. Huff å huff
  Riktig god bedring Mona
  og tusen takk for helsingen hos meg ;o)
  Hanne-Kristine

  SvarSlett