5. juli 2010

ROSA!!

Hihi, det blir et nytt innlegg med rosa (har vel ikke fått helt nok allikevel). Jeg liker rosa og altså, men siden jeg har to gutter så blir de litt sur når jeg ikke lager noe til dem, bare gaver til andre:) Denne gangen er det også en gave, til ei lita jente som blir ett år om et par dager (siden de reiste til Danmark for noen dager siden måtte den leveres litt før).


Gaven bestod av en bokstavvimpel (som måtte henges opp på kjøkkenskapene)Og en nogen lunde rund ball.....

Som bursdagskort laget jeg også en vimpelrekke der jeg stoplet? (litt usikker på dette ordet) navnet hennes på med maling.I dag har det vært svært varierende vær her i trøndelag, varmt, litt sol, ganske mye vind og torden og lyn. Har begynt å male et gammelt kjøkkenbord som vi har hatt stående i vaskekjelleren og en benk som jeg kjøpte ubehandlet på Jula forleden (heldigvis har jeg stått under tak for plutselig så har det begynt å hølje ned). Begge deler skal forhåpentligvis bli en del av utemøblene på den nye terassen vår:) Skal få se bilder av bordet og benken senere.

4 kommentarer:

 1. Så heldig den jenta er som får en sånn fin gave. Lekker vimpelrekke altså!!

  Ballen og kortet var også fint. En gjennomført og flott gave:o)

  Takk for alle koselige kommentare hos meg, det setter jeg stor pris på.

  Klem

  SvarSlett
 2. Kjempesøt! Blir aldri for mye roooosa...

  SvarSlett
 3. Sååå søøøt! Kunne kaskje laget datteren sitt navn slik og hengt det på hennes rom etter at vi har fått pusset opp der.... Ideen var absolutt god den :oD

  klem hk

  SvarSlett
 4. Så utroooolig søt ball i rosa! Hvor har du fått oppskrift på den? Eller kanskje du har laga sjøl? Wow hvertfall:-) Dessuten søt navnerekke:-) HA en flotters dag..mmm...natt!

  SvarSlett