13. februar 2010

Uglefeber

Har blitt litt bitt av uglemoten så jeg måte bare prøve å lage et eksemplar i dag. Det er fortsatt sykdom her i huset så det er ikke så enkelt å sitte i ro og sy. Men noe har jeg da fått gjort.. Her er et bilde av ugla på hylla:


Må lage en med litt penere øyne senere.Har også fått begynt på sengeteppet til soverommet. Skal ha 16 x 16 ruter, tror jeg. Også må jeg finne et stoff som jeg kan bruke som ramme rundt.


 

Har også en del andre prosjekter på gang, men det er jo bare typisk meg. Kan ikke bare gjøre en ting om gangen. Sokkestrikkingen har det i alle fall blitt en liten pause i. Er snart ferdig med ankelen på sokk nr. 2, men har så mye annet som prioriteres før. I kveld skal jeg prøve å lage noen flere nålefiltede fugler. Tenkte å ha de som pynt i morgen når det er fastelaven og morsdag. Blir ikke noe bjørkeris her i gården siden jeg er "mega"allergisk mot bjørk.

Han er flott morsdag, valentinsdag og fastelaven:)

2 kommentarer:

  1. Morsom ugle du har laget. Northern quilts har forresten laget ett nytt uglemønster, og de har uglestoff også. Jeg bare MÅTTE kjøpe litt av det i forrige uke.
    Lekre stoffer du har i teppet ditt forresten

    SvarSlett
  2. Ugla di var helt topp og øynene er helt bra som de er! Sengeteppet begynner tydeligvis å ta form, skal du maskinquilte det selv....? Neste helg? Maskinquiltekurset var en skikkelig vitaminkur og jeg skal snart ta fatt på noe.... skal bare! gjøre en masse annet først.! ha ha ha
    Fortsatt god helg, klem hk

    SvarSlett