15. februar 2010

Enda en hjemmedag..

Har enda en hjemmedag, da storebror ikke er helt bra ennå. Lillebror har også fått være hjemme så det er en del slåssing, ja. Skal bake boller snart nå for å aktivisere de litt, kanskje storebror har litt lyst til å smake og. Han har ikke så god matlyst ennå. Ellers fikk jeg nesten laget ferdig en veske i helga. Det ble så mye stoff igjen fra dinosaurteppet at jeg fikk lyst til å prøve å lage en veske som det var mønster på i samme blad, Quilts and More. Tror jeg skal prøve å lage en til av disse for den var egentlig ganske raske å lage og ikke minst enkel.


Har ikke laget ferdig foret ennå, må få noe stabilt i bunnen først, feks gulvbelegg, så jeg må sjekke nede i kjelleren først eller høre med Paps om han har noe liggende.
Jeg har også hatt en liten opprydding i dag. Funnet frem en del uferdige prosjekter. Skal prøve å gjøre de ferdig etterhvert nå. Litt snedig at det er mest håndsøm og sying av glidlåser som mangler....

1. Den berømte sokken som fortsatt mangler makker og som har en del løse tråder.2. En gryteklut som er ferdig tovet og en som mangler heklet kant og toving.3. Noe av det første jeg begynte på. Det skal bli en toalettmappe, men vet ikke om jeg har mønsteret lenger. Ikke helt min stil heller, men må vel prøve å gjøre den ferdig.4. Et sy- på - streken prosjekt. Planen var vel at det skulle bli et handlenett 5. Et ferdig brodert veggbilde, men mangler montering og en dusk helt nederst.6. En julekurv. Mangler kun sammensying.7. Et broderi som skal bli midtstykke på en pute.8. To spisebrikker.9. Sminkepung som mangler å få sydd i glidelås.10. Enda en pung, litt mindre, der jeg også holder på med glidelåsen.Da er det vel bare å prøve å få gjort ferdig noen....Bra jeg kjøpte meg lampe på lørdag i morsdagsgave til meg selv, hehe.

1 kommentar:

  1. Vi er visst i samme klubben Mona! Legger ting bort idet de nesten er ferdige... Synes sokken din ble bra den og sy på streken trenger bare ramme, quilting og lukkekant. Min ble 7x7 ruter, rammen ca 8cm og lukkekant i samme stoffet. Jeg er kjempefornøyd. Den ligger på bordet.
    Klem hk

    SvarSlett