27. mars 2011

Hundepute!

Jeg fikk en ekstra pakke på bursdagen min (som var for over en måned siden)  fra søstersen med noen fine stoffer i som hun hadde kjøpt. Og hun lurte på om jeg kunne sy en pute til henne med en hund på. Vet ikke helt om det var denne hunden hun hadde sett for seg, men hun fikk se den i dag og likte den...

Jeg har ikke sydd fast øyet ennå og øret er heller ikke festet. Må få tråd som passer først. Mulig jeg skal lage et annet øye også. Mønsteret er egentlig et broderimønster hentet fra et blad som heter CrossStitcher.

Og ikke nok med det, men jeg fikk en pakke fra mamma også som jeg ikke kjente igjen. Så jeg ble litt paff da hun sa at det var noe jeg hadde heklet for en stund tilbake og som hun skulle montere for meg.


Et lite miniteppe med bestemorsruter. Mitt første hekleprosjekt.

Og til slutt et oversiktsbilde av teppet jeg holder på med. Det er ca 1 x 2 meter. Storebror begynner å bli bekymret for at det skal bli for stort:)

2 kommentarer:

  1. Så flott putetrekk:) Ditt teppe i bestemorruter er fint:)

    SvarSlett
  2. For en morsom hund :-) Og fine farger. Og et nydelig betsemorrute-teppe. Så heldig du er som har en mor som syr dem sammen for deg. jeg har 54 store bestemorruter som venter på å bli sydd/heklet sammen... må bare få noen til å vise meg hvordan jeg gjør det, og så må de legges utover på gulvet for å finne ut hvordan de skal ligge i forhold til hverandre. De er nemlig ulike nesten alle. Angrer for det akkurat nå.
    Ha en fortsatt fin uke. Hilsen fra Hege

    SvarSlett