16. oktober 2010

Nemi

I går var jeg i bursdag til ei venninne som liker Nemi veldig godt. Gaven ble som "vanlig" ferdig i siste liten så bildene måtte taes rett før jeg dro. Lysforholdene var selvfølgelig ikke så bra så sent på kvelden så kvaliteten er deretter:(

 Et telyskort med Nemi- tag og fyrstikkeske med Nemi- bilde på. Telysene er sorte så de vises ikke, men det er en åpning der som lysene egentlig vises i.

Hun fikk også en sort lue som er strikket etter mønster fra Sandnes. Den er strikket med tykke pinner og i halvpatent, men det vises selvfølgelig heller ikke:) Den er ganske baggy.


Ellers har jeg og ei venninne vært å handlet inn promakers til 19 kr stykket på Staples. Måtte rydde i hobbysakene etter å ha vært på storhandel, men i morgen håper jeg at det blir litt tid til å prøve ut de nye tusjene. Dessuten var det veldig moro å lage telyskortet, så jeg må lage noen flere av disse. På onsdag møtte jeg Hanne- Kristine i byen og vi kjøpte inn "litt" stoff til kurset vi skal på neste uke. Gleder meg virkelig til kurset. Ble noen stoffer som ikke var helt meg siden det var slikt på mønsteret, men både Hanne- Kristine og Siw overbeviste meg til slutt:)

3 kommentarer:

 1. Så flotte gaver du har ordna. Kuult det kortet da:o)
  Er spent på neste uke da ;o) Blir arti det :o)
  Laila

  SvarSlett
 2. Dette kortet likte eg kjempe godt og lua ser bra ut den :) men eg skjønne problemet med å ta bilder under vanskelige forhold.....
  Stoffene vi kjøpte kommer til å bli til et nydelig lite veggteppe, tror nok Laila kommer til å veilede oss bra der..... For stoffene var absolutt nydelige :)
  God helg, klem hk

  SvarSlett
 3. Kjempeflott kort - digger Nemi!

  SvarSlett