21. mars 2010

Prøving og feiling..

Har prøvd en del frem og tilbake med å legge rutene forskjellig. Vet ikke helt hvem jeg liker best. Ønsker svært gjerne en kommentar på hvilken som ser best ut, eller andre gode forslag. Bildene er av veldig dårlig kvalitet (vet ikke om det er meg eller kameraet det er noe galt med:)8 kommentarer:

 1. Jeg har også prøvd å flytt bitene litt rundt omkring. Du kan jo prøve å ikke være så regelmessig i leggingen av dine. Vet det er vanskelig, jeg vil også alltid prøve å få til et mønster. Denne gangen er det vel vi skal gå litt utenfor våre grenser. Og om du ser litt rundt på andre sine blogger, så får du god hjelp. Lykke til!

  SvarSlett
 2. Hei
  Jeg synes den første og den siste var best. Ikke enkelt å bestemme seg hvordan det skal se ut:) Lykke til med valget.
  Randi

  SvarSlett
 3. Hallo!

  Eg har ikkje lagt dei i system.... Berre tenkt at eg ville prøve å spegle ein sommar/vårdag. Sol, himmel, grøn eng med blomar og eit lite vatn.... Det var det eg tenkte på når eg la ut mine lappar.

  Ha ei fin veke og god mysteriesaum!

  SvarSlett
 4. Jag håller med, det var inte lätt. Jag tror jag gillar den första varianten bäst. Kramar Ullis

  SvarSlett
 5. Ikkje godt å sei kva som er best, fine alle tre.
  Eg hadde gått for den første varianten.
  Lykke til!

  SvarSlett
 6. Ser ut som du er temelig systematisk av deg. Hvis du på den frøste varianten flytter noen av bitene fra det ytterste feltet inn mot midten, men ikke de samme på begge sidene da...

  SvarSlett
 7. Jeg begynte med 9nas forslag og så "sklei det ut.... men jeg skjønner den med vann i midten , gress rundt osv. Prøv å riv deg litt løs fra systemet.....

  Lykke til :oD

  hk

  SvarSlett