27. mars 2011

Hundepute!

Jeg fikk en ekstra pakke på bursdagen min (som var for over en måned siden)  fra søstersen med noen fine stoffer i som hun hadde kjøpt. Og hun lurte på om jeg kunne sy en pute til henne med en hund på. Vet ikke helt om det var denne hunden hun hadde sett for seg, men hun fikk se den i dag og likte den...

Jeg har ikke sydd fast øyet ennå og øret er heller ikke festet. Må få tråd som passer først. Mulig jeg skal lage et annet øye også. Mønsteret er egentlig et broderimønster hentet fra et blad som heter CrossStitcher.

Og ikke nok med det, men jeg fikk en pakke fra mamma også som jeg ikke kjente igjen. Så jeg ble litt paff da hun sa at det var noe jeg hadde heklet for en stund tilbake og som hun skulle montere for meg.


Et lite miniteppe med bestemorsruter. Mitt første hekleprosjekt.

Og til slutt et oversiktsbilde av teppet jeg holder på med. Det er ca 1 x 2 meter. Storebror begynner å bli bekymret for at det skal bli for stort:)

21. mars 2011

Verste ever....

Etter å ha laget denne veska så mistet jeg litt piffen og det er derfor det har tatt litt tid mellom dette og siste innlegg. Men nå er lysten endelig kommet sakte snikende tilbake:)

Veska er laget etter mal fra en japansk bok. Den er bitteliten ca 15 x 8 cm. Jeg laget den til ei lita jenta som ble 4 år. Egentlig skulle bunn og hanker være i samme stoff, men tror du jeg fant igjen bunnstoffet når hankene skulle syes!!! Jeg er heller ikke fortrolig med sying ved hjelp av frysepapir. Sikkert derfor Sunbonnet Sue ser litt nedtrykt ut.... Maria fikk også et hjemmelaget kort og her har jeg brukt resirkulert gavepapir som motiv.




Vel jeg er i alle fall i gang igjen og nå er jeg snart ferdig med teppet som skal være på storebrors nye seng. Har igjen å sy på ramme og bakstykket. Skal bruke fleece til bakstykke.