24. mai 2011

Omtrekking av stol

I dag har vi vært på Metro lekeland hvor storebror hadde barnebursdagen sin. Det var faktisk mye bedre enn fryktet:)

Jeg holder på å trekke om en gammel stol fra ca 50- tallet (tror jeg). Egentlig hadde den ganske tøft trekk fra før, men etter at ungene har brukt stolene som TV- stoler/ mat- spising en stund var trekkene modne for utskifting. Jeg har begynt med en. Har ikke tatt noe FØR bilde ennå, men det kommer senere.


Stolen er ikke helt ferdig ennå. Det skal være knapper i den og treverket skal pusses og deretter lakkes eller males (har ikke bestemt meg ennå). Det er i alle fall mye arbeid, og jeg er inne i en liten pause akkurat nå.Trekket er i  3 deler. Jeg har ikke stiftet/ sydd på stykket som skal være på baksiden ennå. Jeg har også lagt inn litt ekstra polstring. Måtte sette den sammen (uferdig) til 17. mai slik at vi hadde nok sitteplasser. Puta som ligger i stolen har jeg sydd fra rester av teppet jeg holder på med til storebror.

Et annet lite prosjekt jeg har gjort i det siste er å lage dette kjeleunderlaget. Ullkulene er kjøpt ferdige på Søstrene Grene og så har jeg sydd de sammen med bjørnetråd på kryss og tvers:)

2 kommentarer:

  1. Fin stol, og kul ide til kjeleunderlag!

    SvarSlett
  2. Dette blir en flott stol:) Så fint kjeleunderlag du har laget også:)

    SvarSlett