17. november 2010

Flere hjerter og en lue.

Har fått litt dilla på å strikke hjerter nå. Har strikket en god del røde og nå holder jeg på med å strikke noen hvite:)


Har også blitt ferdig med ei lue som er strikket etter mønster fra Sandnes nr 22. Denne skal bli gave til noen som snart har bursdag:)



Også er det flott deilig vintervær ute:)

7. november 2010

Gaver på vandring og noen tovede hjerter

I går fikk jeg denne fantastisk flotte gaven fra Rosehagen.

Gaven var pakket inn i gull og sort. Det er bare så artig å få pakke i posten:) Bare så vidt jeg rakk å ta bilde av gaven innpakket.


Se alt det flotte som var inne i pakken:) Alt passet bare midt i blinken. To skjønne mønster. Tre stoffbiter i fantastisk flotte farger og et sølv hjerte som skal få hedersplassen på julebordet i år:) TUSEN, TUSEN TAKK til ROSEHAGEN:)

Nå er det min tur til å sende ut gaver på vandring:) Reglene er som følger: De tre første som kommenterer innlegget her får en gave hver, og de skal så ta utfordringen med å sende tre gaver til de første som kommenterer deres innlegg. Kjekt å få gave i posten i førjulstida:)

Snøen har igjen kommet til trøndelag og i helga så har jeg strikket små hjerter som er blitt tovet.


Oppskriften på disse hjertene har jeg funnet her. Jeg har laget sju stk, men skal lage noen flere. Noen skal få henge på treet og noen kommer til å bli pynt på julegaver:)