7. november 2010

Gaver på vandring og noen tovede hjerter

I går fikk jeg denne fantastisk flotte gaven fra Rosehagen.

Gaven var pakket inn i gull og sort. Det er bare så artig å få pakke i posten:) Bare så vidt jeg rakk å ta bilde av gaven innpakket.


Se alt det flotte som var inne i pakken:) Alt passet bare midt i blinken. To skjønne mønster. Tre stoffbiter i fantastisk flotte farger og et sølv hjerte som skal få hedersplassen på julebordet i år:) TUSEN, TUSEN TAKK til ROSEHAGEN:)

Nå er det min tur til å sende ut gaver på vandring:) Reglene er som følger: De tre første som kommenterer innlegget her får en gave hver, og de skal så ta utfordringen med å sende tre gaver til de første som kommenterer deres innlegg. Kjekt å få gave i posten i førjulstida:)

Snøen har igjen kommet til trøndelag og i helga så har jeg strikket små hjerter som er blitt tovet.


Oppskriften på disse hjertene har jeg funnet her. Jeg har laget sju stk, men skal lage noen flere. Noen skal få henge på treet og noen kommer til å bli pynt på julegaver:)

5 kommentarer:

 1. Så flott gave du har fått! Det tovede hjertet er jo bare kjempenydelig! Blir perfekt juletrepynt ja!
  Ønsker deg en flott ny og kreativ uke :o)
  Klem,
  Laila

  SvarSlett
 2. Hmmm - hvordan fikk du dem til så fine.... jeg trenger hjeeeeelp ;o)

  Kristin

  SvarSlett
 3. Hei, Kristin

  Jeg er ikke noe flink til å strikke, men jeg fulgte oppskriften som jeg har linket til. (Det er en del hull i de, men de forsvinner heldigvis under toving). Sydde to deler sammen og fylte de med polyesterfyll. Så kjørte jeg de på langprogram 40 grader:) Vet det er litt forskjell på vaskemasiner så det kan hende du må prøve et annet program. Jeg har brukt et billig garn fra Sparkjøp (safirgarn, 100 % ull/ ikke superwash). LYKKE TIL:)

  SvarSlett
 4. Hei, igjen: Glemte å si at jeg trekker og strekker de litt med en gang de er ferdig "vasket":)

  SvarSlett
 5. Så fin gave du har fått:) Hjertene dine ble jo fine - jeg gleder meg allerede til å henge mine i vinduet til 1. advent:)

  SvarSlett