6. juni 2010

Sommerfugler


Har fått gjort ferdig en krans som er kommet opp på ytterdøra i helga. Ellers går det mest i strikking av kopptuer fortida. Blir vel en liten kavalkade med de her etterhvert. Sommerfuglene er laget etter mønster fra boka Vårgleder av Miriam N. Morken og Tone M. Stenkløv. Mye fint i denne boka, og  mange av prosjektene er ganske raske å lage og det liker jeg.



Kransen på døra. Kransen er tvunnet sammen av søstera mi. Bruker å variere pynten etter årstid og begivenheter. Har også vært å tatt et bilde fra hagen. Endelig begynner det å spire litt og denne søte tulipanen måtte bare bli tatt bilde av. Terassen er også snart ferdig så snart må jeg begynne å lete etter møbler. Mulig jeg må sy noen puter også. Håper på å finne noe på en bruktbutikk som jeg kan freshe opp litt:)                                                                                                                                                              

        

                                                                                                                                                     

1 kommentar:

  1. Sommerfugelkransen din var såååå lekker :oD Den boka tror eg nesten at eg og har.... Det e någe annet når "andre" lager tingene. De bruker andre stoffer og gir liv på litt anderledes måte. Denne kunne eg og tenkt på døra vår... Absolutt.....

    Ha en flott uke :oD
    klem hk

    SvarSlett