27. juni 2010

Oppsummering...


Ukene går så fort så jeg rekker ikke å legge inn så mye i bloggen for tiden. På fredag fikk jeg en pakke med stoff som jeg hadde bestilt fra TAMO (superrask levering). Vet ikke helt hva jeg skal lage ennå, men stoffene var så fiiiine så jeg måtte bare kjøpe:) Pakken var også veldig søtt innpakket (litt dårlig bildekvalitet, men men. Håper vi får kjøpt nytt kamera snart).



Minstemann skal i bursdag igjen i dag, var på bursdag på fredag og, men da til en liten gutt og da er det ikke aktuelt med hjemmelagede gaver for da er det bare Bakugan som gjelder. I dag skal han til ei lita jente og jeg har sydd et forkle (tror muligens det ble litt stort, men da varer det i alle fall en stund:) Har også heklet en muffins og malt en trehvit kurv.



Her er et bilde med storebror som modell, ikke lett å få de til å stå stille. Måtte dessuten love å slette alle bildene etterpå sånn at ikke noen skulle få se bilder av han med rosa forkle:)


1 kommentar:

  1. Så utrolig kreativ du er. Gavesettet ditt er helt supert. Liker tanken på at du faktiskt lager gavene selv til alle disse bursdagene, eg sjåppe eller gir 50kr og ett kort....

    Endelig litt sommer....
    klem hk

    SvarSlett