27. januar 2010

Tur til stoff og stil

Da er vi endelig hjemme etter å ha vært en tur på stoff og stil. Slike turer blir alltid noen timer lengre enn planlagt. Kjøpte inn en del stoff til et veggbilde som jeg skal lage. kjøpte også inn filt til å lage noe påskepynt med. Skal vise bilder av alt sammen senere når jeg har kommet i gang. Mamma kjøpt seg gardinstoff og fleece samt mønster til en kjole som hun skal prøve å sy. Hvis hun synes det er lett er det mulig jeg også kommer til å prøve å sy en slik kjole.

Ellers holder jeg fortsatt på med å lære å strikke sokker. Har et bilde her av forsøk nr.1, hehe, den ser ikke bra ut i dunkel belysning en gang.



Forsøk to ser litt bedre ut, men jeg er ikke helt fornøyd ennå. Mr M derimot må bli fornøyd for jeg strikker de til ham, og jeg har aldri brukt så lang tid på å lage noe før så han MÅ bare bli fornøyd...





Har også begynt med et nytt stort syprosjekt. Har tenkt å sy sengeteppe til dobbelsenga vår. Det skal være et ganske enkelt teppe med 5" x 5" ruter, men inni mellom har jeg lyst til å ha ruter der jeg har brodert inn monogram og kopiert inn bilder etc. Skal begynne å stryke og skjære ut ruter etterpå nå.  



Her er noen av stoffene jeg skal bruke. Duse farger, men det er det jeg liker og soverommet vårt er veldig lyst så da passer disse fargene veldig godt inn.                                                                       

1 kommentar:

  1. Hei Mona, er stoffene dine nye fra Quiltegården? De var sarte og lekkre..... Flott side du har, stilig graffik på kantene. Akkurat det har ikke jeg funnet ut av enda...ha ha ha
    klem Hanne-Kristine

    SvarSlett