15. mars 2015

Flere UFO'er


Her er en ufo fra en quilt along som het aiming for accuracy, men  jeg ble ikke helt fornøyd så tror jeg må prøve å bruke blokka til noe annet. Den ble så mye større enn hva jeg hadde sett for meg, men liker fargene. Nystrøket er den virkelig heller ikke:) 


Dette skal bli en dørstopp- hund, men har ikke akkurat kommet så veldig langt. Det er så fint vær i Trondheim nå at jeg har ikke råd til å sitte inne. Sola må nytes til det fulle, men jeg kommer sterkere tilbake når det igjen blir sy-vær. 

8. mars 2015

UFO- utfordring

litamora.blogspot.no har startet en utfordring der man skal vise frem alle UFO- ene sine. Mine ligger litt overalt i poser, men jeg har funnet frem to av de i dag. Det ene er fra et sy- på streken kurs og skal en gang bli til et handlenett. Det andre er fra et kurs der vi skulle lage et symaskinhus. Det er kun igjen et par sting med håndsøm og montering så kanskje jeg skal prøve å få den ferdig.



7. mars 2015

Marius- sokker



Mitt første sokkepar med mønsterstrikk. Brukte litt for tykke pinner, men det får gå for disse sokkene. De er mørk rød, men ser faktisk litt rosa ut her...