22. juni 2011

Sommerskjørt

Jeg har strikket et lite sommerskjørt til niesen min. Hun ble to år i dag. Blomsten som jeg har strikket og så sydd på ble ikke helt bra. Om noen har forslag til hvordan sånt kan gjøres slik at det blir seende fint ut så blir jeg veldig takknemlig:)


Mønsteret har jeg funnet på Garnstudio.com, men det ble modifisert fra damestørrelse til størrelse 2 år (færre masker og tynnere pinner).
De to siste ukene har vært hektiske med avslutninger på skole, barnehage og diverse andre lag. I morgen er det siste avslutning for i år, og da skal vi på teaterforestilling på barnehagen (minsten skal være konge så det blir sikkert kjempegøy).

13. juni 2011

Håndsøm..

Det blir litt stille her når jeg holder på med håndsøm for det går ikke fort....Men nå er jeg i alle fall ferdig med håndsømmen på dette prosjektet som ble startet opp for et par år siden!! Var da på kurs med Bente Tufte på Quiltegården og lærte å sy på streken. Planen er at det skal bli et nett til slutt. Må bare på shopping for å få tak i håndtak for jeg vil ha noen i tre:)

Håper alle har hatt en fin pinse. Her i trøndelag har vi hatt litt begge deler med både sol og regn ... og masse torden:)